El 5è MUSiCVEU Festival de Vilafranca programa nou concerts solidaris

0
759
Cor de gòspel que farà el concert inaugural.

El 24 de novembre arrencarà la cinquena edició del festival MUSiCVEU, que organitzen la Fundació Pinnae i les Joventuts Musicals de Vilafranca, i que programarà nou concerts que destinaran la recaptació a Càritas Vilafranca, amb la finalitat de potenciar projectes educatius al territori. Els concerts s’espaiaran al llarg de set mesos.

El concert inaugural anirà a càrrec del London Community Gospel Choir i per primera vegada traurà el festival fora del seu escenari habitual, ja que es farà a la basílica de Santa Maria. Un certamen que mostrarà al públic gran varietat d’estils, des del gòspel inicial fins a la cançó popular, passant pel jazz, el pop i la clàssica.

Alguns exemples d’aquesta varietat d’estils que engloba són els concerts d’Increscendo, grup vocal format per joves d’entre 20 i 29 anys, guanyadors de la segona edició del concurs de TV3 Oh Happy Day; l’espectacle teatre-musical “Les dones de la Lloll”; un grup de 3 veus masculines que es diuen “Tenors”; o la clausura del festival amb Les Anxovetes (havanera i cançó catalana). A banda del concert inaugural, la resta de concerts tindran lloc a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer.

En les quatre edicions anteriors, el MUSiCVEU ha aplegat ja unes 5.000 persones de públic, de manera que s’ha consolidat com un dels festivals de referència al Penedès.

FER UN COMENTARI