El 6è VilaJuga creix i se celebra en tres jornades

0
257
LA CASA DELS ESTRANYS

Aquest any la trobada de jocs de taula i de rol es reparteix entre el juliol, el setembre i la tardor a La Nau

Aquest dissabte arrenca a Vilafranca la sisena edició del VilaJuga, jornades dedicades al joc que organitza el col·lectiu La Casa dels Estranys. Aquest 2022, a diferència de les altres edicions, el VilaJuga es durà a terme en tres jornades diferents a l’Espai Jove La Nau. La primera es du a terme aquest dissabte, la segona se celebrarà el 24 de setembre i la darrera es farà entre els mesos d’octubre i novembre d’enguany.

Jugar, imaginar i explorar

Cadascuna de les tres jornades oferirà propostes diferents, que s’adiuen als espais que formaven les anteriors VilaJuga. Així, aquest dissabte serà el torn de l’Espai Juga: jocs de taula i tornejos, demos i prototips de jocs per presentar les propostes més innovadores i encara inèdites, i també hi haurà voluntaris que ensenyaran com funcionen els jocs de taula i de rol casolans.

El 24 de setembre el VilaJuga s’obre a l’Espai Imagina, amb jocs de rol i simulació. “Viurem aventures descobrint noves terres, viatjant a països fantàstics o ficant-nos en la pell d’un superheroi” expliquen des de La Casa dels Estranys, que apunten que comptaran amb tots els gèneres: aventura, fantasia, terror, màgia, intriga, ciència-ficció…

Finalment, a la jornada de la tardor hi haurà l’Espai Explora, un projecte dedicat als més petits de casa i a les famílies que pretenen iniciar-se en el món dels jocs de taula.

FER UN COMENTARI