El 7è festival solidari MusicVeu de Vilafranca tindrà una programació de luxe

0
935

Entre els mesos de gener i agost de l’any que ve tindrà lloc la setena edició del festival solidari MusicVeu, que organitza la Fundació Pinnae, amb deu concerts de primer nivell que s’aniran espaiant en el temps i que per primer cop traslladarà alguns dels seus concerts fora de l’auditori del Fòrum Berger Balaguer, i fins i tot un fora de Vilafranca. Actuacions com la l’artista revelació d’aquest 2020 Suu, el popular Peyu, uns dels millors cors dels gospel del país (Gospel Messengers), Carla Motis Quartet & Andrea Motis Featuring Chamorro o The Hanfris Quartet, entre altres, actuaran a Vilafranca, en un certamen que destinarà part de la recaptació a l’associació Ressò, que gestiona el Rebost Solidari de Vilafranca.

L’estrena del festival serà el 16 de gener, anirà a càrrec de Gospel Messengers i es farà a la basílica de Santa Maria. Al febrer es faran dos concerts, tots dos al Fòrum Berger Balaguer: el del Quartet Altimira (dia 14) i el de Les Fourchettes (dia 28). El març serà un mes de concerts descentralitzats: la Sant Andreu Jazz Band actuarà dia 13 al Teatre Casal i el concert acústic de Suu es farà a Cal Figarot (dia 28). Els tres següents concerts seran a l’auditori del Fòrum Berger: 18 d’abril amb Peyu, l’home orquestra; el 9 de maig amb el grup vocal masculí The Hanfris Quartet i el 30 de maig amb Al Dente – Opera al punt .Cia Modus operandi. El penúltim concert el protagonitzaran Alérgicas al polen, al local dels Falcons (20 de juny) i la cloenda es farà fora de Vilafranca, als jardins de les caves Rovellats (la Bleda), el 21 d’agost, amb Carla Motis Quartet & Andrea Motis Featuring Chamorro.

Els preus de les entrades oscil·laran entre els deu i els quinze euros, i es poden adquirir al web www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger les tardes de dijous a diumenge i els dies festius també al migdia.

FER UN COMENTARI