El bisbalenc Josep Martínez, campió de Catalunya de tennis taula

0
612

El bisbalenc Josep Martínez (Club Tennis Taula Vilafranca) es va proclamar el 25 de juliol a Valls campió de Catalunya de tenis taula en la categoria de veterans de més de 65 anys. Un triomf que se suma al de campió d’Espanya a principis de juliol, després de guanyar la final disputada a Antequera (Màlaga).

La victòria de Martínez a Valls va contribuir decisivament al tercer lloc assolit pel seu equip, el Club Tennis Taula Vilafranca, al Campionat de Catalunya per equips en la categoria de més de 50 anys. L’equip estava format per Josep Martínez, Antonio Àlvarez i Olegario Alcalà (d’esquerra a dreta). El jugador Alfredo Juan, també del CTT Vilafranca, va quedar campió de la final consolació de més de 60 anys.