El CAAD enceta la campanya “Regala’m una llar” i estrena Instagram

0
893
Un dels animals en adopció del centre. // FOTO: LA FURA

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha iniciat una nova campanya de Nadal amb l’objectiu de fomentar les adopcions responsables al territori. La campanya, sota el lema “Regala’m una llar”, busca estendre l’adopció com la via més adequada per la incorporació d’un animal a casa i donar a conèixer els gossos i gats del centre per tal de trobar-los una família.

Les xarxes socials seran el canal més utilitzat per tal de donar a conèixer la campanya, que es centrarà sobretot en aquells animals que porten més temps al centre i que per les seves característiques tenen més dificultats per ser adoptats. A més, des del CAAD han obert un nou compte d’Instagram (@caadpenedes).

El centre acull en l’actualitat 220 gossos i 45 gats i en el que va d’any ha recollit 1.600 animals. Des del CAAD Penedès es recorda que els períodes de vacances són moments favorables per a poder incorporar un nou animal, ja que es disposa de més temps, tant per anar al centre i conèixer candidats, com per fer una bona adaptació a casa.

Des de la Mancomunitat s’insisteix però en el compromís i responsabilitat que suposa tenir una animal, pel que es demana que l’adopció sigui meditada ja que cal tenir cura del gos o del gat al llarg de la seva vida.

El cartell de la campanya. // FOTO: CAAD

FER UN COMENTARI