El candidat del PSC a Vilafranca Francisco Romero publica el seu primer llibre

0
922

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca i candidat a l’alcaldia pel PSC, Francisco Romero, acaba de publicar el seu primer llibre, Política 4.0 per a millennials (Editorial Letrame), amb pròleg de la ministra de Política Territorial Meritxell Batet. La seva presentació pública es va fer dijous de la setmana passada a Madrid i dimecres d’aquesta setmana ho va fer a Barcelona.

El llibre, de 126 pàgines, està escrit en doble versió catalana i castellana, i l’autor posa al servei de la ciutadania la seva experiència de vint anys a l’Ajuntament i els seus coneixements del món digital per fer reflexions i plantejar propostes per aprofitar les oportunitats que generen les noves tecnologies i fer polítiques que millorin la qualitat de vida de la ciutadania des de les ciutats. Alhora, també vol ser un manual per fer front als populismes, nacionalismes, extremismes i l’endogàmia dels partits polítics actuals.

A la portada hi apareix Romero havent escrit amb guix, en una pissarra, paraules com “política, govern, tecnologia, global, socialdemocràcia, ciutat, esperança, populisme, robot, desigualtat, nacionalisme, lideratge”.

FER UN COMENTARI