El carrer de la vergonya

0
109

Segle XXI, any 2019, i Sant Sadurní d’Anoia encara té un “carrer” (passatge Santa Eulàlia) sense asfaltar. Sentir-ho, veure-ho i plasmar-ho és molt trist i decadent, equip de govern municipal.

Conec algun veí de dit lloc i em comenta que està esperant (molt esperada) una reunió de l’Ajuntament amb els veïns. Anys i anys d’aquesta espera és molt desesperant. Les coses s’han de fer i es busca el temps d’on sigui. No s’hi valen excuses.

Un servidor, com en altres temes, a través dels mitjans de comunicació expressa i demana l’actuació municipal per problemes i fets que no se solucionen. Me’n faig creus de tot el que passa. Estic segur, també, que a altres indrets de Catalunya, el cas que ens porta ja hauria estat solucionat de fa temps. Els queda poc govern municipal, però la “vergonya” recau a sobre seu.

Algun grup municipal fa temps va posar fil a l’agulla i, si hagués governat quan li tocava, de ben segur els veïns del passatge Santa Eulàlia estarien orgullosos i contents per la feina que s’hauria realitzat. A hores d’ara, el més calent és a l’aigüera. Any d’eleccions, no hi ha temps. Poca cosa es pot fer… En els pressupostos de l’any 2018 hi havia una partida destinada.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI