La vila de Sitges acollirà aquest estiu la segona edició del Festival Jardins de Terramar, espai que enguany celebra el seu centenari. Durant els mesos anteriors ja s’han anat desvetllant alguns dels artistes que formaran part d’aquesta cita, que agrupa artistes rellevants en l’àmbit internacional, nacional i també referents de l’àmbit local.

El festival busca ser un punt de trobada per a diversos estils musicals, des del jazz i swing de George Benson al pop de Melendi o el rock d’Hombres G. Aquesta setmana l’organització del Festival Jardins de Terramar ha presentat quatre noves incorporacions al cartell d’artistes: el dissabte 20 de juliol l’artista de música llatina Luis Fonsi durà el seu darrer treball, Vida, disc que el mateix compositor i cantant de hits com Despacito i Échame la culpa considera com el més important de la seva carrera.

L’endemà hi haurà un espai dedicat als més petits: La Família del Súper 3 serà el centre d’atenció del festival amb La Festa On Tour i el dijous 25 l’artista de llarg recorregut Joan Baez durà a l’escenari a l’aire lliure el seu folk-country.

Finalment, el grup colombià Morat actuarà el 2 d’agost: els seus treballs discogràfics els han situat com el grup de folk i pop més important d’Amèrica Llatina i Espanya en un temps rècord, i per això eren uns artistes imprescindibles per al festival.

Festa sostenible

La recent recuperació de l’espai dels jardins s’ha dut a terme tenint en compte l’entorn i el medi ambient, i per això s’han creat espais únics amb material reciclat. El públic podrà gaudir dels jardins des de les 20h del vespre fins les 2h de la matinada, i també hi haurà activitats gastronòmiques i culturals a la zona Pop Up Terramar, un racó que acollirà artesania, moda, food trucks i bandes de música local per donar a conèixer els artistes emergents del territori.

Les entrades per al festival es poden trobar a Ticketmaster i a la pàgina web festivaljardinsterramar.com.

FER UN COMENTARI