El Teatre Casal de Vilafranca ha establert una graella variada i per a totes les edats a la nova temporada d’espectacles. La programació inclou teatre, dansa, música, humor i un espectacle infantil; amb un total de 9 propostes inicials que es poden ampliar a partir del primer trimestre del 2019.

Miquel Àngel Garcia, president de l’entitat, ha explicat que han volgut assegurar l’èxit i per això presenten una “proposta modesta a nivell de riscos”, ja que tenen en compte que sovint feien propostes massa àmplies i que a Vilafranca hi ha una agenda cultural “molt potent i de qualitat”.

Així, s’ha creat una programació amb “varietat i combinació de gèneres”, com apuntava el gerent Salvador Casals, i s’ha fet una valoració del panorama escènic i la seva aturada general a causa dels efectes de l’aturada de la passada tardor del 2017, que va provocar un estancament de l’assistència i el tancament d’algunes sales catalanes.

Per Casals, era important “mantenir la qualitat dels espectacles i cenyir-nos a no presentar qualsevol cosa, assegurant també l’encert i seguretat per l’entitat”. D’aquesta manera la temporada arrencarà el dia 27 amb un espectacle de dansa multidisciplinari a càrrec de Camut Band. Moment Camut és una recopilació dels millors espectacles de la companyia en els seus trenta anys de trajectòria.

El Casal també comptarà amb una òpera i sarsuela de la mà de Montserrat Martí, filla de Montserrat Caballé. A l’escenari també hi haurà lloc per a la màgia de gran format amb el Mago Sun; i el tradicional ballet pels volts de Nadal amb una interpretació de El llac dels cignes amb el Russian Classical Ballet.

Pel què fa als musicals, el públic podrà gaudir d’un revival del mític grup dels setanta Abba; i La Principal de la Bisbal presentarà els nous components al Concert de Nadal del dia 25. Un èxit segur és l’espectacle Bona Gent de Quim Masferrer, on l’actor interactuarà amb el públic; i a principis de febrer A Grup Vocal adaptarà cançons de Txarango, Raimon, Lluís Llach i altres grups i cantautors catalans per a l’escenificació de la peça Octubre.

Finalment, al mes d’abril es representarà l’esèctacle ¡Tope Guay! dels Pica-Pica, un grup de música i teatre infantil que ja compta amb moltes entrades venudes i que fa gires arreu del món.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina www.teatrecasal.com

FER UN COMENTARI