El cicle Nits a les Gralles es consolida

0
691

La segona edició del cicle Nits a les Gralles, que acull el Mas de les Gralles, situat a l’Ortigós (la Bisbal del Penedès) ha aconseguit consolidar-se com una proposta cultural de referència a la comarca. I ho ha fet en el context d’excepcionalitat derivat de la covid-19.

El cartell del cicle per aquesta segona quinzena de juliol, l’encapçala aquest mateix dissabte a la nit La Principal de la Bisbal amb “La Prima Cobla”, un concert creat especialment per a l’ocasió. El divendres 24 serà el torn de “Nit de música de cinema”, un homenatge a les millors bandes sonores del setè art a càrrec del guitarrista Georgi Olshanetsky i la violinista i vocalista Laia Masdeu. L’últim divendres de juliol Nits a les Gralles portarà el concert “Va por Serrat”, en el qual José Luis Espina i els guitarristes Javi Martínez i David Palau repassaran els temes més representatius del cantautor del Poble Sec.

Pel que fa a l’agost, el cicle l’encetarà la proposta “Recordant García Lorca”, el dia 7 i continuarà amb la presentació del disc de Xavi Díaz “Primavera a Santa Fe” (14 d’agost), el concert de jazz fusió del Pol Sánchez Latin Quartet (21 d’agost) i “Històries de Catalunya” (el dia 28).

Les entrades per als concerts es poden adquirir a la web masdelesgralles.com o reservar-les al 620 271 871.

FER UN COMENTARI