El Circ Raluy Legacy trasllada The Magic Formula a Calafell

0
907
Louisa Raluy. // FOTO: DANI LLAÓ-CIRC RALUY LEGACY

Aquest dijous dia 22 el Circ Raluy Legacy continuarà la seva gira de funcions a Calafell, al Baix Penedès. El circ, que pretén combinar els ingredients del circ clàssic dels anys 30 amb les disciplines més actuals, s’instal·larà a l’estació de servei del passeig de la Unió fins el diumenge 1 de setembre.

La producció que presentaran els artistes és “The Magic Formula”, el seu darrer espectacle que busca ser un homenatge al patriarca familiar, Luis Raluy, que és alhora pallasso reconegut i matemàtic creador de diverses fórmules i teories.

“The Magic Formula” és un espectacle de trucs, acrobàcies, equilibris i contorsions, suspens i màgia; tot plegat elaborat per part d’artistes internacionals i molta destresa i emoció. Alguns dels seus protagonistes són membres de la família Raluy i tenen un gran bagatge al món del circ, com l’il·lusionista Louisa Raluy, els transformistes Kerry Raluy i Jean Christophe i les monociclistes Niedziela i Emily Raluy, entre altres. A més, també compta amb la presència de les actuacions de l’Ucraina Higher Fligt a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana.

Paral·lelament, el circ també aprofita aquest nou espectacle per estrenar una carpa dissenyada a partir dels anys daurats del circ amb il·lustracions d’època; i els espectadors també podran observar els carruatges on viuen i viatgen els membres del Raluy Legacy.

En aquesta darrera gira el Circ Raluy Legacy ha visitat més d’una cinquantena de ciutats, oferint més de 500 funcions a 300.000 espectadors. Per a més informació es pot consultar la pàgina web circoraluy.com.

FER UN COMENTARI