El col·lectiu vilanoví Bullanga Feminista reivindica el plaer amb La Partisana 2022

0
98

Aquest dissabte, 11 de juny, la plaça de les Casernes acull una nova edició de La Partisana, les jornades feministes que impulsa el col·lectiu vilanoví Bullanga Feminista. Així, pels carrers hi haurà tallers, espectacles, música, un mercat i un sopar popular, enguany amb el plaer com a temàtica principal.

En aquesta sisena edició, Bullanga vol reivindicar “el dret al nostre propi plaer, amb la voluntat i objectiu de no només parlar-ho, si no reclamar-lo”. La Partisana començarà a les 17h amb els tallers Plaer i construcció del desig(DE)Construir la sexualitat impartit per Pau Peralta i destinat a homes cis, sent aquest darrer la primera vegada que La Partisana oferirà un espai de tallers per aquest col·lectiu.

Des de les 17h també hi haurà un mercat d’artesanes amb una vintena de paradistes, sobretot d’àmbit local com Entelades, Pitra’m, Kunzite, Arayet, Tendresa Glo. També hi haurà una parada de la botiga eròtica Amantis o el col·lectiu 8MilMotius.

Més tard, a les 20h hi haurà la presentació dels Fanzine La Torta de l’Esquerda i Gordura y Deseo de Tess Hace. Cap a les 21h el col·lectiu donarà el tret de sortida amb el Petxinasso, i seguidament es durà a terme el sopar popular a càrrec de l’Ateneu Vilanoví. A partir de les 21.30 hi haurà una edició especial de RLOLSUD amb dones monologuistes, i finalment la jornada tancarà amb música feminista a càrrec de Canciones de nadie, DJ Casqui i DJ’s L’Esquerda.

FER UN COMENTARI