El Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquesta setmana un nou projecte de promoció turística d’àmbit comarcal, que vol aconseguir una bona posició a través de les xarxes socials, concretament d’Instagram.

Un dissabte al mes (durant novembre, desembre, febrer, març i abril), s’organitzarà una sortida guiada pels diferents municipis del Baix Penedès, amb visita als cellers pròxims i tast de vins inclòs per als assistents de la sortida. La ruta es farà en autobús, amb un màxim de 50 persones prèviament inscrites. Tothom que vulgui participar haurà d’enviar un mail al correu indicat (instabaixpenedes@gmail.com) o bé via instagram @instabaixpenedes indicant el seu nom i el nombre d’acompanyants interessats en la sortida promocionada. De forma paral·lela hi haurà un concurs fotogràfic en aquesta mateixa xarxa social, on es promocionarà el poble, els paisatges gaudits i les vinyes visitades. Per participar-hi caldrà penjar una fotografia afegir el #instabaixpenedes. Qui més m’agrada tingui, guanyarà i rebrà com a premi un lot dels productors, elaboradors i restauradors de la comarca, Terra i Taula.

La primera sortida està programada pel 24 de novembre, a les 9 h des de l’estació d’autobusos del Vendrell, i recorrerà Bonastre, Masllorenç i Albinyana, on es visitarà el celler ‘Un sol cel’.

FER UN COMENTARI