El CP Calafell guanya el derbi d’hoquei del Baix Penedès

0
406
Els jugadors del CE Vendrell durant el derbi disputat al Pavelló Joan Ortoll. Foto: CE Vendrell.

El Calafell ha guanyat davant el CE Vendrell per 5 a 3 i ha estat el vencedor del derbi d’hoquei del Baix Penedès que s’ha disputat aquest diumenge al vespre al Pavelló Joan Ortoll. L’equip entrenat per Pere Varias ha començat guanyant, però els vendrellencs han remuntat abans d’acabar la primera part del partit i se n’ha anat al descans amb un 2-3 al marcador. A la represa, el CP Calafell ha controlat el partit i ha capgirat de nou el resultat marcant l’últim gol quan faltaven només trenta segons pel xiulet final.
Els gols del conjunt calafellenc han estat signats per Eloi Mitjans, que amb una gran exhibició n’ha marcat quatre. L’altre gol l’ha fet Arnau Xaus. Pel que fa al conjunt vendrellenc les dianes han estat obra de Xavi Crespo, Jan Escala i Manu Necchi.

Aquest partit era clau per a la permanència dels dos equips. Ara, el Calafell suma 33 punts a la classificació i es manté desè a la taula. Aquesta posició fa que la permanència dels calafellencs no perilli tot i que no la té del tot assegurada. El Vendrell segueix situat a l’onzena plaça amb 28 punts a tres jornades d’acabar la competició.

El pròxim partit del CE Vendrell serà aquest dissabte a les 19 h a la pista del Vic. Aquest partit correspon a la jornada 25, que es va ajornar per motius sanitaris. El CP Calafell juga també dissabte contra el Lloret.