El CP Vilafranca cau a semifinals de la Copa Princesa d’hoquei patins

0
492

El CP Vilafranca Capital del Vi va caure per 6 a 4 dissabte a la tarda davant l’Alcoi i, per tant, es va quedar sense la Copa Princesa, que jugaven en sistema de play off els quatre millors equips de l’OK Plata, precisament a Alcoi, i que va guanyar l’amfitrió. Els vilafranquins van anar sempre a remolc en el resultat, ja des del minut i mig de partit en què encaixaven el primer gol. Als deu de la segona part perdien per 3-0, però Candamio va anotar dos gols en cinc minuts que tornaven l’emoció al marcador (3-2). Va ser un miratge: vint segons després els penedesencs encaixaven el quart, i posteriorment el cinquè (5-2). El tercer de Candamio i, a poc menys de dos minuts pel final, el quart, obra de Gabriel Villares (5-4), tornava a donar esperances als de Vilafranca, que no van aconseguir empatar. El sisè el van encaixar a manca de quinze segons, quan estaven abocats a l’atac buscant l’empat que els hauria portat a la pròrroga.