El CP Vilafranca se situa líder i jugarà la Copa de la Princesa

0
550
Jugadors del CP Vilafranca

El Diggitècnic Vilafranca Capital del Vi va guanyar dissabte el Jolaseta per 4 a 2 i, combinat aquest resultat amb la derrota del CP Manlleu per 8 a 7 a la pista del PH Sant Just, fa que l’equip penedesenc acabi la primera volta de la lliga d’hoquei patins a l’OK Plata com a líder i, de retruc, s’adjudica una de les quatre places per jugar la Copa de la Princesa de 2021, que disputaran els dos primers classificats de cada grup a mitja lliga de la segona divisió estatal d’hoquei patins. L’acompanyaran el Manlleu, l’Alcoi i falta decidir la darrera plaça, que se sabrà quan s’hagin jugat els partits endarrerits. Tenen opcions l’Alcobendas, l’Arenys de Munt i el FC Barcelona B.

Empat del CE Vendrell

A l’OK Lliga tant el CE Noia Freixenet com el CP Calafell Tot l’Any tenien els seus partits ajornats, de manera que només ha jugat el CE Vendrell i ha tret un punt del seu enfrontament amb el Lleida, que és tercer. Els jugadors Manu Necchi i Pablo del Río no van entrar a l’alineació per trobar-se confinats a l’haver estat en contacte directe amb positius de covid, fet que encara dona més valor a l’empat obtingut pels vendrellencs en camp propi.

El partit va tenir totes les alternances possibles. De bon principi els penedesencs ja dominaven per 2 a 0; els vam empatar, es van tornar a avançar, però els de la terra ferma van remuntar i a manca de cinc minuts dominaven per dos gols (3 a 5) i tot semblava indicar que s’endurien els tres punts. Dos gols de Xavi Crespo als minuts 46 i al 48 va permetre salvar els mobles. Abans havien marcat Lluís Ferrer, Jan Escala de penal i Curro Fernández-Ávila.

Val a dir que tot i no jugar ni Noia ni CP Calafell, els dos equips es van veure beneficiats de la derrota del Palafrugell amb el FC Barcelona en les seves aspiracions de jugar la Copa del Rei.