El Creajove 2020 premia quatre centres de l’Alt Penedès

0
659

Aquest matí s’ha dut a terme el lliurament dels premis Creajove 2020, un programa anual d’emprenedoria dirigit als alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius de l’Alt Penedès. Enguany hi han participat un total de 483 alumnes en 23 tallers impartits en 12 centres educatius de la comarca.

Aquest 2020 es van presentar 84 candidatures, 74 en la categoria Millor idea de negoci i 10 en la categoria de Millor projecte empresarial. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca Joan Manel Montfort i els membres del jurat han entregat els premis a alumnes de l’institut Eugeni d’Ors i les escoles Vedruna-Sant Elies, l’Intermunicipal de Sant Sadurní i l’escola Sant Ramon de Penyafort.

Enguany s’han premiat cinc projectes: en la categoria Millor projecte empresarial el premi ha estat per AVENTURES AL LABERINT, un espai a l’aire lliure en forma de laberint tematitzat on s’ofereixen activitats orientades a infants de 0 a 6 anys amb les seves famílies. Projecte presentat per Carmen Salcedo, Carlos Puerto, Jordina Grau i Iratxe Vega (Escola Intermunicipal del Penedès).

En la categoria “Idea de negoci més creativa” s’han premiat:

  • SLEPPY PILLOW, coixí equipat amb diversos sistemes que faciliten la conciliació del son a persones que pateixen problemes d’insomni. Idea presentada per Thais Terraza i Erika Soler (Escola Vedruna-Sant Elies).
  • JAKAVIA, rellotge amb capacitat per emmagatzemar medicació amb un sistema que recorda al pacient quan l’ha de prendre. Idea presentada per Malú Murrugarra, Joao Morales, Jordi Serret i Jùlia Leiva (Escola Sant Ramon de Penyafort).
  • EDUPRÈSTEC, una App que fomenta la reutilització de llibres de text i les relacions entre alumnes de diferents nivells acadèmics d’un centre educatiu. Idea presentada per Aleix Bosch, Oriol Mas, Etna Bel, Jan Ramírez i  Vicenç Carbó (IES Eugeni d’Ors).
  • PROCARBCN “GLOBAL CYCLING EXPERIENCE”, maillot per a ciclistes que porta incorporat a l’interior un sistema d’airbag que s’activa quan hi ha una caiguda. Idea presentada per Raimon Carrillo (Escola Intermunicipal del Penedès).

FER UN COMENTARI