El desè aniversari del TÀG marca el Temporada del Vendrell

0
335

Dimarts es va presentar la guia d’espectacles culturals “Temporada” del Vendrell, que inclou tots els espectacles i exposicions que es programen en els diferents equipaments culturals de la vila, així com en altres espais com l’Església, el Museu Deu o les sales d’exposicions.

Dins de les propostes musicals destaca el concert Commicerto, que el pròxim 6 d’octubre a l’Auditori Pau Casals aproparà la música clàssica en clau d’humor al públic familiar. En el mateix espai, el 9 de novembre, s’hi farà el concert de Joan Reig, bateria d’Els Pets, que estarà acompanyat pels vendrellencs Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol. El tradicional concert de Música de Gralles serà a l’Auditori del Tívoli l’11 d’octubre.

En l’àmbit del teatre, hi ha una efemèride que marcarà el calendari: el 10è aniversari del Teatre Àngel Guimerà, que se celebrarà el 28 de setembre amb una adaptació de Terra Baixa explicada per la Nuri, intepretada pel Grup de Teatre Inestable del Vendrell. Abans de l’obra s’haurà fet una celebració amb música al hall del teatre a càrrec de The Beatles Jazz. Altres obres que es representaran al TÀG serà L’habitació del costat (The vibrator play), una producció de La Brutal i La Villarroel, pel 5 d’octubre; El Rey Lear, el 20 d’octubre, a càrrec d’Atalaya Teatro; Els dies mentits, protagonitzada per l’actriu Lara Salvador el 22 de novembre; La Tendresa, produïda per Dagoll Dagom i T de Teatre, que es representarà el 22 de novembre, o bé El temps i el Conway, de la companyia comarcal Grup de Teatre del Centre.

El públic jove i adolescent també podrà gaudir de l’obra El Futur, una producció del TN i Teatres en Xarxa que arribarà al TÀG el 8 de novembre.  Pel públic familiar, a banda del concert de l’Auditori Pau Casals, el grup The Penguins/ Reggae per Xics presentaran, el pròxim 27 d’octubre el seu quart disc al TÀG i el dia 10 de novembre serà el musical Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?  que es podrà veure al mateix espai.

La programació del Temporada també inclou les exposicions que es podran veure al Vendrell fins al desembre, entre les quals destaca la de la X Biennal Internacional de Ceràmica.

FER UN COMENTARI