El Festival EVA porta més de trenta espectacles al Penedès

0
653
La Cia Va com va el passat dia 11 a Sant Pere de Riudebitlles. // ROSER BLANCH

El Festival En Veu Alta manté la seva celebració garantint les mesures de seguretat actuals i ofereix una àmplia programació que cobrirà més d’una vintena de municipis i s’allargarà fins al desembre d’enguany.

La setzena edició d’aquest festival d’arts escèniques i narració oral compta amb narradors, músics, companyies de teatre i de dansa. Alguns d’aquests artistes són els narradors Jordina Biosca, Fèlix Albo, Sherezade Bardají, Esperanceta de Casa Gassia o Assumpta Mercader i Maria Carretero; els músics Miquel Ukecontes, Marc Parrot o les Escarteen Sisters i actors i artistes de performances, teatre i arts escèniques com Clara Cols i Roser Blanch de la Flyhard, Alberto San Juan, Ada Cusidó o Albert Estalegre i companyies com La Taimada o Va com va, que oferiran més d’una trentena d’espectacles al territori penedesenc.

De moment, i fins al mes de setembre, l’EVA visitarà Llorenç del Penedès, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Martí Sarroca, El Pla del Penedès, Vilafranca del Penedès, Cunit, Sant Quintí de Mediona, Santa Oliva, Capellades, La Bisbal del Penedès, Vilobí del Penedès, Calafell, Avinyó Nou, Sant Sadurní, les Caves Llopart i, a més, el municipi de Pradell de la Teixeta al Priorat. El festival ja va arrencar el passat 10 de juliol amb Caterina Valriu i l’espectacle El Bonjesús i Sant Pere.

Tota la programació, que es va actualitzant a mesura que es poden confirmar més actes i artistes, es pot consultar a la pàgina web del festival.

FER UN COMENTARI