Els pròxims 14 i 15 de juny el celler Elyssia tornarà a acollir el festival Vinya&Art, organitzat per Freixenet. Serà la tercera edició del festival, que torna després de dos anys sense celebrar-se.

Enguany els caps de cartell són els grups Doctor Prats i Mishima i  es completa amb Joana Serrat i Sense Sal. Els encarregats d’obrir el festival serà, divendres 14, els Sense Sal presentant el seu darrer treball discogràfic Només tenim la veu. Els prendrà el relleu la formació egarenca Doctor Prats que amb només quatre anys ha publicat tres discs i ha ofert més de 250 concerts arreu del món.

L’endemà, obrirà la nit la cantautora Joana Serrat, que torna al festival després d’actuar-hi l’any 2016. Serrat  interpretarà les peces del seu últim disc, Dripping Springs.  Tancaran el festival els Mishima, que arribaran a Sant Cugat amb la seva gira ‘20 Anys – Sí 20 Anys’.

Les entrades pel Vinya&Art  ja es poden adquirir des del lloc web del festival, www.vinya-art.com.

Enguany, i com a novetat, al festival s’hi suma un espai de Food Food Trucks Km.0, que se sumarà a l’espai de degustació de les caves  Elyssia Grande Cuvée i Elyssia Pinot Noir de Freixenet.

FER UN COMENTARI