El futur del Baix Penedès

0
171

Els mitjans de comunicació s’han fet ressò de la possibilitat que la Idiada ampliï les seves instal·lacions al Baix Penedès, en part dels terrenys on s’hauria d’instal·lar el Logis Penedès. El Consell Comarcal del Baix Penedès ho celebrem. Idiada no és només una empresa comarcal sinó que és una empresa global amb ramificacions per tot el món. La seva trajectòria va unida a la de la nostra comarca dels darrers vint anys, creant talent i ocupació amb molt valor afegit. Totes les oportunitats que serveixin per donar un impuls a la comarca són benvingudes.

El Consell Comarcal treballem perquè Idiada pugui desenvolupar les seves instal·lacions a la comarca, i ho fem pensant en el present i en el futur del Baix Penedès. El passat dimecres vaig plantejar al consell d’alcaldes la creació d’un Grup de Projectes Estratègics del Baix Penedès perquè tota la comarca vagi junta. Quan tenim projectes com el de la Idiada hem de procurar no pensar localment, hem de ser capaços de pensar en el conjunt de la comarca, atès que les implicacions d’un projecte com aquest sobrepassen els límits municipals.

Aquest Grup treballarà perquè les propostes i projectes d’empreses que es vulguin implantar a la comarca tinguin una visió del que és el Baix Penedès, i que vegin el Consell Comarcal com una eina útil i mancomunada que intenta defensar els interessos dels 14 municipis del Baix Penedès. El grup col·laborarà al màxim amb el projecte de la URV Catalunya Sud, sobre el futur de la regió del Coneixement de la Catalunya Sud.

Eva M. Serramià, presidenta del Consell Comarcal

El Vendrell

FER UN COMENTARI