El Grup de Mestres de l’Alt Penedès convoca el segon concurs de microrelats sobre educació

0
777

El Grup de Mestres de l’Alt Penedès organitza, juntament amb el Festival Vila?ensa, la segona edició del concurs de microrelats “És la tribu la que educa”. El tema d’enguany és “Què vol dir ser humà avui?, que serà lema de l’edició 2020 del  Vila?ensa. L’objectiu del concurs és fomentar la reflexió al voltant de l’educació, ja sigui en l’àmbit familiar, en l’educació reglada, l’educació en el lleure, el cinema, les xarxes socials, la televisió, etc.

Hi podran participar totes les persones majors de 16 anys, amb treballs escrits en català, inèdits, amb una extensió que no superi les 300 paraules, que es poden presentar fins al 8 de març per correu electrònic a  l’adreça microrelatstribu@gmail.com. Caldrà enviar dos arxius en un únic correu: un amb el text que es presenta a concurs i pseudònim i un altre amb el títol “Dades personals”  que inclourà títol del text, pseudònim, nom, cognoms, edat, adreça, telèfon i correu electrònic.

El Jurat estarà composat per dos mestres, Josep Maria Verge i Carme Ortoll, i dos escriptors, Antoni Munné-Jordà i Jordi Llavina. El veredicte es donarà a conèixer 14 d’abril al Vinseum. Es premiaran els quatre millors microrelats, que es publicaran als setmanaris La Fura i El 3 de Vuit del 17 d’abril del 2020 (acompanyats d’il·lustracions fetes per alumnes de batxillerat artístic de l’IES Milà i Fontanals), es llegiran a Ràdio Vilafranca i el Vila?ensa els editarà per als assistents al festival.

FER UN COMENTARI