El Mag Lari portarà una nit de màgia i il·lusió a la festa major de les Cabanyes

0
345

El proper diumenge 31 de juliol, i en el marc dels actes de la festa major de les Cabanyes i del cicle Nits a la fresca, la pista del Centre Cultural i Lúdic acollirà “Una nit amb el Mag Lari”, un espectacle a càrrec d’un dels mags més mediàtics, premiats i reconeguts del panorama català.

Amb aquest espectacle, el Mag Lari recull alguns dels millors trucs i representacions dels seus 30 anys de carrera i 25 anys de funcions arreu del món: “la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m’agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se’m dona millor: il·lusionar i fer riure el públic”, explica Lari.

El Mag, que el 2016 va obrir una escola de màgia a Barcelona, ha rebut nombrosos premis i ha escrit diversos llibre sobre el seu ofici, actuarà a les Cabanyes amb un espectacle per petits i grans amb l’humor, el talent i l’estil que el caracteritzen.

Les entrades per l’espectacle, que es representarà a dos quarts d’onze de la nit, es poden adquirir a través de la pàgina web de l’Ajuntament de les Cabanyes o bé a la web entrapolis.com.

FER UN COMENTARI