El nou vehicle policial del Vendrell funciona com a comissaria mòbil

0
180
Imatge d'arxiu

Des d’aquesta setmana la Policia Local del Vendrell disposa d’una nova furgoneta equipada per poder fer tasques d’oficina mòbil durant el patrullatge. Amb aquest vehicle els agents poden fer tràmits per accidents de trànsit, recollir denúncies dels ciutadans o atendre al seu domicili persones amb mobilitat reduïda que necessitin fer tràmits amb el cos policial.

Aquest vehicle també permetrà fer controls d’alcoholèmia i es pot fer servir com a centre de comandament si en algun moment hi ha un incident o una catàstrofe important. La furgoneta disposa d’una càmera que enregistra en vídeo les actuacions dels agents. Aquesta càmera complementa la que porten els policies al seu uniforme, que l’ajuntament va presentar la setmana passada.

La regidora de Policia, Mari Luz Ramírez, ha explicat durant l’acte de presentació que aquest nou vehicle policial “permetrà facilitar i apropar l’atenció policial a la ciutadania”. Per la seva banda, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha destacat que la proximitat que s’aconsegueix amb aquesta unitat mòbil “és fonamental perquè la ciutadania tingui la màxima facilitat per poder denunciar fets delictius”.

FER UN COMENTARI