El polígon del Torrent de la Pastera de Vilanova ja compta amb un circuit senyalitzat per a ciclistes

0
269
Polígon industrial del Torrent de la Pastera, de Vilanova. Foto: Ajuntament.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha executat aquests darrers dies tasques de senyalització a l’espai utilitzat per a ciclistes situat al polígon industrial del Torrent de la Pastera.

Es tracta d’un circuit on habitualment s’hi fan entrenaments, i que conviu amb l’activitat pròpia d’un polígon. La nova senyalització, però, no donarà un ús exclusiu de l’espai als ciclistes, sinó que es tracta d’adaptar un espai que històricament ja es fa servir per anar en bicicleta. L’objectiu és, per tant, poder combinar de la millor manera possible les dues activitats i fer-les més segures.

Per tal de millorar aquesta convivència, i per incrementar la seguretat dels ciclistes, s’han dut a terme diverses accions, com ara la senyalització de l’illa, formada pels carrers del Bages, Masia d’en Frederic, Masia d’en Cabanyes i carrer de l’Anoia, delimitant l’espai per a la pràctica del ciclisme. També s’han marcat els carrils de circulació i els cordons d’estacionament per endreçar el trànsit i incrementar la seguretat; s’ha senyalitzat un nou pas de vianants; i s’ha millorat la seguretat de la cruïlla entre el carrer Masia d’en Frederic i el carrer de Bages, deixant el carrer de la Masia d’en Frederic en sentit únic de pujada.

L’Ajuntament també ha instal·lat senyalització vertical per advertir els conductors de la pràctica de ciclisme i s’ha fet una reserva d’estacionament de manera que no es pugui aparcar a partir de les cinc de la tarda, quan disminueix l’activitat de les empreses ubicades al polígon, fent així compatibles els dos usos.

FER UN COMENTARI