El sènior femení de l’handbol de Sant Pere de Ribes van sortir del pont de desembre amb puntuació positiva als seus enfrontaments.

El primer partit, el dimecres 6 de desembre, el Ribes va obtenir un valuós punt de la seva visita a Mataró, amb un marcador de 19-19. El partit va iniciar-se amb el Ribes posant-se per davant al marcador fins a arribar al descans amb un 8 a 12. La represa va tenir un canvi de direccions i eren els locals qui tenien la iniciativa, que es va materialitzar amb l’empat a 17 pocs minuts abans del final. Tot i la inferioritat per una exclusió pel Ribes, les visitants van aconseguir portar el partit fins a un marcador de 19-19.

Pel que fa al partit del dissabte 9 de desembre, les riberenques van estar a l’altura de competir al Mubak BM La Roca, un dels equips més forts de la categoria, però van acabar cedint la victòria per 29 a 31. El partit va mantenir una igualtat al marcador amb puntuals alternances a l’electrònic, que van derivar a un final ajustat i emocionant, i, que va decidir-se amb la bona actuació de la portera visitant per guanyar el partit l’equip de La Roca.

El pròxim partit és dissabte 16 de desembre, a les 18 h, visitant la pista de l’Handbol Sant Quirze.