El president de la Federació Catalana de Futbol anuncia a Vilafranca un pla per protegir als clubs petits

0
234

El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras, acompanyat del directiu i delegat Jaume Plaza, s’ha reunit a Vilafranca amb els clubs del Penedès – Garraf i ha confirmat que es presentarà a la reelecció. Dins el seu programa hi ha fer un pla de competició modern, que protegeixi els clubs petits dels clubs “taurons”. També va dir que en una propera assemblea general extraordinària sotmetrà a votació la implantació d’un pla anticorrupció i s’aprovarà el calendari electoral al mes de maig.

El president va sintetitzar les quatre raons de la convocatòria d’eleccions: per informar que després de les pèrdues generades per la covid, s’han restablert els fons propis; perquè ja no hi ha partits ajornats i, per tant, es pot garantir el compliment del pla de competició, amb ascensos i descensos; perquè els contractes de patrocini més importants expiren el 30 de juny; i com a cloenda de mandat.

Pel que fa a al Pla Anticorrupció, el president considera que ha de ser l’assemblea qui aprovi determinades despeses i així “evitar que la Federació sofreixi de nou l’espoli o que hi hagi qui la utilitzi en benefici propi”, tot recordant els contractes “desorbitats” que tenien anteriorment l’assessor legal, el director esportiu, el cap de gabinet o el cap d’informàtica. A més, va explicar que comptarà amb quatre dones dins la junta, que han de jugar un paper “important en el dia a dia de la Federació”.

Finalment, l’exdelegat arbitral de la delegació i proper director de la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya, Toni Artero, va presentar Soteras com “la mà dreta del president Luis Rubiales, que “defensa tots els clubs catalans a Madrid”, i com a principal responsable que les quotes de la mutualitat es mantinguin i s’augmentin els serveis. Una Mutualitat que té prevista una nova seu a Catalunya, amb un centre de recuperació més modern.

FER UN COMENTARI