El PSC de Vilanova no donarà suport als pressupostos “d’un govern que ha fracassat”

0
211
Els portaveus del PSC a Vilanova, Juan Luís Ruiz i Teresa Llorens. // LA FURA

El PSC de Vilanova i la Geltrú votarà en contra del pressupost municipal que es portarà a aprovació al plenari d’aquesta mateixa tarda. El portaveu dels socialistes, Juan Luís Ruiz, considera que “no té cap sentit” donar suport a uns pressupostos que tampoc comptaran amb el consens dels propis socis de govern. El passat divendres, els membres del govern Capgirem Vilanova-CUP anunciaven a través d’un comunicat que l’assemblea popular havia decidit, per àmplia majoria, votar en contra d’un pressupost que “no va en consonància amb el pla de xoc en termes socials que la ciutadania necessita”.

Sobre aquest anunci, l’oposició ha apuntat que “resumeix la falta de diàleg i el trencament del govern municipal”. Un trencament que, segons el PSC, també s’ha produït amb les associacions de veïns i entitats de la ciutat, ja que el pressupost “tampoc s’ha sotmès a audiència pública”.

Per tot plegat, el partit socialista a Vilanova considera que els pressupostos per a l’any 2022 arriben tard i en clau totalment electoralista. “ERC, com a principal partit del govern, és l’únic responsable d’aquesta situació, per haver apostat per un govern sense projecte i que ha fracassat, deixant la ciutat paralitzada”, ha conclós Juan Luís Ruiz.

Passi el que passi aquesta tarda al ple municipal, la formació de l’oposició creu que l’alcaldessa de Vilanova “sortirà desautoritzada, amb una crisi institucional i de credibilitat política”.

FER UN COMENTARI