El Sidralfest es trasllada als carrers i es transforma en un festival multidisciplinar

0
697
El Sidralfest fa el salt de concert a festival de gran format. // SIDRAL BRASS BAND

El proper dissabte 9 d’abril els carrers i places de Sant Quintí de Mediona acolliran la quarta edició del Sidralfest, festival que impulsa el grup musical penedesenc Sidral Brass Band. En les edicions del 2014, 2015 i 2017, el Sidralfest consistia en un concert a càrrec de la banda que comptava amb col·laboracions externes i que s’havia dut a terme a l’antic local de La Moderna i al teatre Cal Bolet de Vilafranca.

Enguany, però, la proposta incorpora novetats: l’actuació de la Sidral es complementarà amb actuacions de diversos artistes, tallers i un mercat d’artesans que s’allargaran durant tot el dia.

Des de la Sidral apunten que els darrers anys “havíem cancel·lat el festival a causa de la pandèmia, i és per això que aquest any tornem més motivats que mai i amb temes inèdits que hem preparat especialment per a l’ocasió”. Així, a banda de l’actuació principal de la Sidral, que es farà a les 18.30h a la plaça de l’Església, el Sidralfest també comptarà amb les actuacions de Rabassaires, Galfinger & Calviva Selectah, Miss Loopita, Xaxi Xixarrus, Oli Clown, Set de Rumba i els PDs De.Cactus i Dj Hurtu; i amb tallers de circ, instruments de vent i percussió, mentre que a la plaça dels Avis i a la plaça del Sol hi haurà el mercat d’artesans i una zona de foodtrucks.

El festival serà gratuït i per a totes les edats, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona. Tota la informació del festival es pot consultar a la pàgina web sidralbrassband.com.

FER UN COMENTARI