El Teatre Casal de Vilafranca enceta dissabte el segon Cicle Platea

0
464
"Els darrers dies de la Catalunya republicana" serà la segona representació del cicle d'enguany. // TEATRE CASAL

El Teatre Casal de Vilafranca encetarà, aquest dissabte, la segona edició del Cicle Platea; que enguany es traslladarà de la Sala 1 del Casal al teatre gran per garantir les mesures de seguretat que requereix la pandèmia actual.

Salvador Casals, gerent de l’entitat, explicava que aquesta segona edició “mantindrà l’essència del cicle del 2020, mirant de garantir la proximitat entre actors i espectadors i posant el focus temàtic sobre conflictes com la guerra, com ja es va fer el 2020”. De fet, el primer espectacle d’aquest segon Cicle Platea serà Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer), una producció de música, poesia i paraula que estava programada pel mes de març del 2020 però que es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia per coronavirus. Aquest espectacle, que compta amb la música de Carles Beltran, la veu de l’artista Namina i les paraules de Lali Barenys, vol reflectir els efectes emocionals de les conseqüències de la guerra.

Salvador Casals, gerent de l’entitat, a la presentació del segon Cicle Platea. // LA FURA

El segon espectacle es farà el dissabte 27 de març, i gira al voltant de l’exili d’Antoni Rovira i Virgili. La peça, que porta per nom Els darrers dies de la Catalunya republicana, serà representada per la companyia Terra Teatre i narrarà l’experiència de Rovira i Virgili en primera persona.

Finalment, el dissabte 10 d’abril l’actriu Carme Sansa representarà Isabel cinc hores, una obra basada en la història real de la sindicalista i mestra catalana que va aconseguir que s’aprovés un màxim de cinc hores laborals per al treball infantil.

Les tres representacions seran a les 20h del vespre i es duran a terme a la platea del teatre. Hi haurà un total de 150 places per espectacle i es garantiran totes les mesures de seguretat. Les entrades, a 13 euros per a no socis i a 10 per a socis del Casal; i els abonaments per a totes 3 obres, de 30 euros per als no socis i de 25 per als socis del Casal, ja es poden adquirir a la pàgina web teatrecasal.com i a les taquilles de l’entitat.

FER UN COMENTARI