El torrellenc Unai Yuste acaba segon al Campionat de Catalunya i ja mira a l’estatal d’Avilés

0
447

El torrellenc Unai Yuste, atleta de l’Hospitalet Atletisme, ha aconseguit dues medalles de plata a la final del Campionat de Catalunya sots16 que s’ha celebrat a les pistes de Can Dragó, a Barcelona.

En la final dels 100 metres, Yuste va aconseguir la seva millor marca personal, amb un temps de 11.10 segons, però no va ser suficient per endur-se la primera plaça, tot i que la va tenir molt a prop. El velocista de la Unió Atlètica Rubí, Iván García, va entrar primer a meta als 11.06 segons, establint així un nou rècord de Catalunya en la categoria.

El de Torrelles de Foix també es va proclamar subcampió de Catalunya en la final de salt de llargada, amb un millor intent de 6.22 metres.

Unai Yuste tanca, d’aquesta manera, la temporada dels campionats individuals catalans a l’aire lliure i ja té la mirada posada en el Campionat d’Espanya que se celebrarà el cap de setmana del 23 i 24 de juliol a Avilés, Astúries.