El Triatló de Vilanova arriba a la 22a edició

0
106

La façana marítima de la capital del Garraf serà, un cop més, l’escenari del triatló de Vilanova, una de les proves més importants del calendari esportiu de la ciutat i que enguany arriba a la seva vint-i-dosena edició. Per segon any consecutiu, el Club Esportiu Transtriatlón s’encarrega de l’organització del triatló, que se celebrarà diumenge 11 de setembre.

Tal com ja es va fer l’any passat, la prova arrencarà amb els atletes de la Prova Sprint, en les categories sub23, absolut i veterans. Sortiran a quarts de nou del matí i hauran de completar un recorregut de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres cursa a peu. El màxim total d’inscrits serà de 500 i el màxim d’atletes no federats, de 150.

El segon grup, Prova Jove, és per als esportistes de categoria cadet i juvenil. El màxim de participants és de 100, dels quals només 10 poden ser atletes no federats. El grup farà la sortida a les deu del matí i hauran d’arribar a meta després de completar 300 metres de natació, 8 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres cursa a peu.

La prova és puntuable a la Lliga de Clubs (Sprint) i Triatleta Jove Complert@ (Jove) de la Federació Catalana de Triatló. Les inscripcions estaran obertes fins al 8 de setembre o fins que s’esgotin les places disponibles.

FER UN COMENTARI