El Vendrell adapta la Festa de la Bicicleta a la pandèmia

0
204
Una passada edició de la Festa de la Bicicleta del Vendrell Foto: Arxiu La Fura

L’Ajuntament del Vendrell ha anunciat que aquest any hi haurà Festa de la Bicicleta, però amb un format compatible amb les mesures sanitàries que obliga la pandèmia del coronavirus. El consistori ha admès que és molt complicat poder organitzar la festa tal com s’ha fet tradicionalment, amb tots els ciutadans sortint junts a fer una pedalada per la capital del Baix Penedès. Per això, s’ha treballat conjuntament amb les escoles i les AFA perquè la festa s’organitzi de la manera més segura.

Així doncs, l’ajuntament fa una crida a què les famílies vendrellenques surtin l’últim cap de setmana de maig a fer una passejada amb bicicleta, patinet o patins i es facin una foto en qualsevol dels llocs emblemàtics del Vendrell. Després, demanen que es pengi aquesta foto a les xarxes socials abans del diumenge 30 de maig a les vuit del vespre. La idea és fer un sorteig entre totes les fotos presentades i poder guanyar premi. Per exemple, seran premiades les famílies que facin fotos a 5 llocs diferents del Vendrell. Si a més, en el moment d’enviar la fotografia s’indica per quina escola es participa també s’ajudarà a fer guanyar el centre educatiu. L’escola que tingui més fotos obtindrà un val de material valorat en 300 euros i l’escola bressol que guanya guanyarà un val de material valorat en 100 euros.

La Festa de la Bicicleta és un esdeveniment amb llarga trajectòria, familiar, social, inclusiva, saludable i activa que se celebra des de l’any 1942.

FER UN COMENTARI