El Vendrell farà una mostra antològica de la Biennal de Ceràmica

0
370
“Refugiados”, de Roser Oter. Foto: Ajuntament.

Aquest 2021 es compleixen vint anys de l’inici de la Biennal de Ceràmica del Vendrell i, amb motiu d’aquesta efemèride, la Sala del Portal del Pardo acull una mostra antològica del certament. Es tracta d’una exposició on es pot contemplar la ceràmica de diferents estils i procedències, amb els tres premis de cadascuna de les deu edicions que s’han dut a terme fins ara, i veure la creativitat d’uns artistes que s’expressen a través del fang, com ara Maria Pallejà, Alison Tinker o Mingshu Li, entre d’altres.

La Biennal de Ceràmica és un projecte que va néixer amb l’objectiu de mostrar la producció contemporània de la ceràmica decorativa als Països Catalans. Tant que, en la tercera edició, el certament es va obrir al món per la bona acceptació que estava tenint, arribant a participar centenars de ceramistes. L’exposició romandrà oberta des del 5 d’octubre fins al 27 de novembre de 2021.

Homenatge a Jordi Valls

L’antologia sobre la Biennal conviurà al Portal del Pardo amb una exposició d’homenatge al poeta Jordi Valls. Hi prenen part artistes com Carme Rovira, Teresa Baltasar, Joan Tuset i Joan Descals, que s’han inspirat en la poesia de Valls per fer-ne les seves interpretacions. La mostra romandrà oberta del 5 al 30 d’octubre.

FER UN COMENTARI