El Vendrell impulsa una campanya de bons per dinamitzar el comerç local

0
186

L’Ajuntament del Vendrell i el Centre d’Iniciatives i Turisme del Vendrell (CIT) estan a punt de formalitzar un conveni de col·laboració per fer realitat una campanya de bons per a la dinamització del comerç, serveis i hostaleria local, molt afectada per la pandèmia del coronavirus. El que es vol amb aquesta iniciativa és contribuir a incrementar el nivell de consum en el sector i així impulsar l’activitat econòmica i ocupacional del municipi. L’ajuntament calcula que amb aquesta campanya es preveu generar una xifra de negoci de 300.000 euros als comerços i empreses locals.

El sistema que s’ha pensat és mitjançant l’emissió de bons de compra de 10 euros. En total s’hi destinaran 118.000 euros, dels quals 100.000 euros es destinaran a l’emissió de bons de 10 € (10.000 bons) i els 18.000 € restants serviran per cobrir les despeses de gestió del projecte.

Els bons aniran adreçats a veïns i veïnes del Vendrell i també a persones visitants per tal que els puguin utilitzar com a descompte (1 bo = 10 euros de descompte), amb una compra mínima del triple del valor dels bons utilitzats (compra mínima de 30 euros) als establiments adherits al projecte.

Abans de posar en marxa la iniciativa s’haurà d’aprovar al proper ple municipal.

FER UN COMENTARI