El Vendrell, maldició bíblica?

0
115

El Vendrell ha de ser el líder que el Baix Penedès i tots els seus veïns necessita. Ara patim la conseqüència d’uns mals governs continuats. Hem de desterrar no només la crispació; també la megalomania urbanística, la mala gestió, la frivolitat i el sectarisme.

Els projectes defensats per separatistes i socialistes han demostrat ser un fracàs. L’alcalde no ha demostrat capacitat de canvi ni d’afrontar els grans problemes del Vendrell: conflictes de convivència, problemes de seguretat, mala gestió urbanística i dels serveis públics. Tampoc de dur a terme el que el Vendrell precisa: la promoció com a capital turística, cultural i esportiva; la reordenació comercial al voltant d’una nova rambla de vianants, la millora de la neteja, la il·luminació, millorar l’estat de la via pública, la connexió de la ciutat amb el litoral i el cobriment de la riera de la Bisbal.

L’actual socialisme només representa els mals governs que ens han fet viure una llarga decadència. Les polítiques de multiculturalitat s’han demostrat ineficaces per a la convivència i la seguretat. I les d’urbanisme, més pròpies de la CUP, no són tampoc les que es necessiten per al desenvolupament econòmic i per crear llocs de treball. Per això, el Vendrell és la capital de l’atur a Catalunya.

El Partit Popular és l’únic capaç de gestionar els projectes que calen. Apostem per una societat plural, però prioritzant la seguretat i el compliment de les normes de convivència. Com vam fer Badalona. Defensem el desenvolupament econòmic amb la captació d’inversió, el compliment de las normes urbanístiques i de procediments allunyats de la prevaricació i la paràlisi.

Jero Merino

President del PP del Vendrell

FER UN COMENTARI