El Vijazz Penedès consolida les xifres rècord de 2017

0
1199

La dotzena edició del Vijazz va reunir el passat cap de setmana més de 55.000 persones a Vilafranca i va igualar el rècord d’assistència de l’any passat, encara pendent de tenir dades de consumicions de vins i caves Penedès. Han estat tres dies en què el centre de Vilafranca ha estat ple a vessar, de penedesencs, barcelonins, gent de tot Catalunya i fins i tot estrangers, atrets per la programació de concerts de jazzistes de prestigi a nivell mundial que actuaven a Vilafranca de franc i en un marc incomparable com és a la plaça Jaume I, davant la basílica de Santa Maria, combinat amb l’àmplia oferta de vins i caves que se servien a la rambla de Nostra Senyora, de la mà d’una quarantena de cellers i caves.


Des de divendres van fer parada a Vilafranca el saxofonista de Memphis Charles Lloyd, el contrabaixista nord-americà Ron Carter i el prodigiós trompetista israelià Avishai Cohen, entre altres. “Són referents del jazz internacional i el Vijazz Penedès ha estat l’única ocasió de veure’ls en directe a Catalunya”, ha dir Joan Pons, director artístic del Banc Sabadell Vijazz Penedès. A més dels concerts de l’escenari principal, el cicle Elles i el Jazz ha tingut una molt bona acollida entre el públic. El Claustre de Sant Francesc es va omplir les tres nits per veure en un ambient únic i amb una copa de cava les millors veus femenines del gènere. Per al president de l’Acadèmia de Tastavins del Penedès, Joan Tarrada, “el jazz, una música plena de matisos, i el vi, també un producte d’alta qualitat i amb moltes subtileses, han tornat a demostrar que mariden perfectament.

Pel que fa a les activitats, s’han venut el 95% dels tiquets dels tastos i el 100% dels dinars programats i dels tastos especials. També han tingut una molt bona acceptació per part dels visitants les Food Trucks, situades a la Rambla de Sant Francesc.

FER UN COMENTARI