El Vilaestiueja torna amb 24 propostes gratuïtes, sense reserva prèvia i amb més aforament

0
293

Aquesta setmana la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, ha presentat el programa d’enguany del Vilaestiueja, un conjunt de propostes obertes i gratuïtes per als infants i les seves famílies durant les tardes del mes de juliol.

El Vilaestiueja és una programació adreçada a infants d’entre els tres i els dotze anys d’edat, amb iniciatives “de qualitat i per les que enguany no caldrà reserva prèvia, ja que seran de lliure accés ara que la situació és més favorable que els darrers dos anys” apuntava Montserrat.

La regidora explicava que cada any “recollim les valoracions de la gent i mirem d’adaptar i canviar la proposta per fer-la millor, i per això aquest estiu fem una edició més recollida”. Així, els escenaris de les 24 activitats del Vilaestiueja, amb propostes de manualitats, contes, cultura o música, entre altres, seran el claustre de Sant Francesc, la capella de Sant Joan, el pati de l’escola Dolors Piera o el parc de l’1 d’octubre, on el dijous 28 es farà un espectacle a càrrec d’Orelles de Xocolata sense límit d’aforament. Com a novetat, aquest estiu els infants podran gaudir de les pel·lícules “Encanto” i “Canta 2” en col·laboració amb el CineClub de Vilafranca.

Montserrat apuntava que el Vilaestiueja complementa altres programacions impulsades per l’Ajuntament, com l’H2Oci o les activitats per a joves de La Nau; així com els casals d’estiu del municipi.

El passat 2021 hi va haver una participació de més d’un miler de persones, entre els assistents als tallers i el públic dels espectacles. Totes les activitats, ubicacions i horaris es poden consultar a la pàgina web educacio.vilafranca.cat/vilaestiueja/.

La tècnica d’Educació Olga Serra afegia que totes les activitats del Vilaestiueja formen part del catàleg del Passaport Edunauta, de manera que els infants que participin a les activitats d’estiu podran segellar el seu passaport.

 

 

La tècnica Olga Serra remarcava que totes les activitats entren dins el catàleg del Passaport Edunauta. Per tant, tots aquells infants que portin el passaport se’ls hi segellarà.

FER UN COMENTARI