Els Castellers de Vilafranca actuaran al concurs abans que les dues colles de Valls

0
202
Ubicació de les colles al Tàrraco Arena el diumenge.

Als Castellers de Vilafranca els ha tocat marcat el ritme del concurs de castells d’enguany. Aquest cap de setmana s’ha sortejat l’ordre d’actuació del concurs que se celebrarà al Tàrraco Arena el diumenge 2 d’octubre, i els verds són segons, però actuaran per davant de la Joves de Valls i de la Vella de Valls, les altres dues aspirants a la victòria. Així és que els penedesencs seran els que colpejaran primer, i les seves rivals tindran, això sí, l’última paraula.

El concurs començarà amb una ronda conjunta de totes les colles que no plantin cap castell de nou. Tot seguit actuaran la resta, d’una en una, i els de Vilafranca seran els primers a fer-ho, a no ser que els Castellers de Sant Pere i Sant Pau vulguin plantar d’entrada algun castell de nou; als tarragonins els ha tocat ser primers. Al costat, els penedesencs hi tindran els Capgrossos de Mataró i els Moixiganguers d’Igualada.

Pel que fa a dissabte, 1 d’octubre, l’ordre d’actuació de les colles del Penedès serà primer Xicots de Vilafranca, segons Nens del Vendrell i tercers Bordegassos de Vilanova. El 3 de 8 serà el castell que marcarà l’actuació en solitari.

I la tercera jornada de concurs, el diumenge 25 de setembre a Torredembarra, la Colla Castellera de la Bisbal actuarà vuitena, de dotze colles, i el 7 de 7 marcarà les que actuaran soles.

FER UN COMENTARI