Les associacions de comerciants Viu Comerç, de Vilanova, i Som Sant Sadurní, de Sant Sadurní d’Anoia, s’han sumat junt amb altres onze associacions per crrear una plataforma digital per vendre productes a domicili. Sota el paraigua de la campanya SlowShopping.cat, han articulat una iniciativa que ajudarà a reaccionar el comerç local dels pobles i ciutats de Catalunya en temps de confinament i de paralització general de l’economia del país. Entre totes les onze associacions de comerciants adherides a la campanya, sumen un total de 1.700 comerços i es fixen com a objectiu portar les compres de proximitat a les llars dels clients que actualment es troben confinats a les seves llars.

Per fer-ho possible, el portal posa a disposició de tots els clients interessats, les dades de contacte de comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer entregues a domicili.

El comerç de proximitat és un dels principals afectats per la crisi propiciada pel coronavirus, ja que molts han acabat tancant o reduint la seva activitat al mínim. Amb aquesta iniciativa s’aconsegueix que els clients puguin seguint comprant als establiments de confiança sense sortir de casa i aquests, a la vegada, puguin mantenir la seva activitat.

Des del portal SlowShopping.cat els usuaris poden seleccionar el seu barri o localitat, utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte per seguir fent compres responsables, aquesta vegada des de casa.

 

FER UN COMENTARI