Els penedesencs Bandau homenatgen la festa major de Vilafranca amb la cançó “Finals d’agost”

0
273

Aquest divendres 29 de juliol els penedesencs Bandau estrenaran la seva nova cançó “Finals d’agost”, dedicada a la festa major vilafranquina. El tema, que es podrà trobar a totes les plataformes digitals, pren el punt de partida en les experiències dels vilafranquins i vilafranquines durant la seva festa major i es presenta conjuntament amb un vídeoclip, elaborat a partir d’imatges que Penedès Televisió ha enregistrat durant diverses festes majors.

La gravació i producció d’aquesta cançó s’ha realitzat a l’estudi Estable Records, amb masterització a càrrec de CatMastering i amb portada a càrrec de la dissenyadora Àngels Pinyol. El vídeoclip és obra de la productora audiovisual Miret Films.

“Finals d’agost”, que segons els seus creadors és “una celebració de la cultura, identitat i tradicions vilafranquines i catalanes” s’estrenarà aquest divendres a les 12h de la matinada.

El passat 24 de juny, el grup de cançó de protesta format per sis joves del Penedès va llançar el seu primer EP, “Calla Joan!”.

FER UN COMENTARI