Els Xicots no es plantegen començar els assajos, per ara

0
681
Gerard Ametllé, Txus Colomer, Enric Pagès i Marc Miralles, directius dels Xicots.

Els Xicots de Vilafranca reprenen l’activitat social i estrenen una renovada pàgina web, però els castells, de moment, els veuen molt lluny. La junta ni es planteja començar els assajos aviat, ja que posen per endavant un seguit de requisits que per ara no hi són. Segons diu el seu president, Enric Pagès, caldria que prèviament la Generalitat (departaments de Salut i de Cultura) fessin públic el seu “pla de normalitat pel món casteller”; també hi ha d’haver un acord, vàlid per a totes les colles, de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya; i cal que hi hagi seguretat per a tots els membres de la colla.

El cap de colla, Gerard Ametllé, encara hi afegeix que “no volem començar excloent gent de la colla, no farem grups petits perquè l’espai és reduït i encara que fem castells nets, cal fer pinya al voltant i seria un perill; per seguretat, no és el moment de fer castells”. En definitiva, màxima prudència.

Mentre no arribi el moment d’assajar i actuar, els vermells incrementaran la seva activitat social, ja sigui amb un sopar de vintè aniversari de Cal Noi-Noi (11 de juliol), un taller de fang per a infants o la recollida de material higiènic a benefici del Rebost Solidari durant el mes de juliol (al local de la colla o a l’antic bar de Ca la Mercè de la plaça Anselm Clavé).

També estrenen pàgina web renovada, que a banda de poder-hi incloure molta més informació sobre la colla, permet fer modificacions, crear seccions i incorporar fotos, textos, vídeos, etc., amb molta més agilitat. El web centralitzarà tota l’activitat de la colla, també en connexió amb les xarxes socials; hi haurà accés a diferents tipus de continguts en funció si qui hi entra és extern a la colla, membre de la colla o membre de la junta; i també fomentarà la participació dels membres dels Xicots donant permís a determinades persones per dinamitzar-la, en funció de les seves responsabilitats.

FER UN COMENTARI