ERC i VeC lamenten que el govern els exclogui dels actes oficials

0
276

Des dels grups d’Esquerra Republicana i de Vilafranca en Comú es denuncia la política sistemàtica del govern del PDeCAT/JxC i el PSC de no convocar-los als actes oficials que s’organitzen des de l’Ajuntament.

 

La gota que ha fet vessar el got ha estat la recepció als nois i noies sahrauís que passen l’estiu a Vilafranca. ERC i VeC denuncien que des del govern és el tercer any consecutiu que no se’ls ha comunicat cap tipus d’informació al voltant d’aquesta recepció oficial i que com cada any la primera notícia al respecte ha estat a través dels perfils oficials de l’Ajuntament.

 

Els dos grups municipals denuncien que l’actual equip de govern (PDeCat/JxC i PSC) entén l’Ajuntament de forma “exclusiva” i “discriminatòria”, dificultant la participació dels grups de l’oposició i, per tant, restant representativitat a la institució municipal. També critiquen que amb aquests tipus d’actuacions donen una visió sectària i partidista d’una institució pública com és l’Ajuntament i que ha de representar a totes les vilafranquines i vilafranquins.

 

Des d’ERC i VeC reclamen al govern que governi pensant en el conjunt de la població i no només pels seus interessos de partit, i exigeixen canvis en el protocol i en comunicació.

Grups municipals d’ERC i VeC

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI