ERC Vilafranca reclama un pavelló d’hoquei “digne d’un equip de l’OK Lliga”

0
230

Aquesta setmana el grup municipal d’Esquerra Republicana a Vilafranca ha demanat que l’esport sigui “una prioritat de cara als propers anys que venen”. En aquest sentit, l’alcaldable del partit, Pere Sàbat, exposava que cal posar al dia totes les instal·lacions esportives: “ja al 2019 vam presentar un pla de millora, ja que tot i que creiem que tenim una zona esportiva molt bona, considerem que s’han d’actualitzar i replantejar, des del camp de futbol al pavelló d’hoquei”.

En referència al pavelló d’hoquei, Sàbat recordava que el passat 2021 l’espai va estar dos mesos sense aigua calenta i proposava la instal·lació d’una caldera de biomassa. Els republicans també demanen arreglar la coberta de la pista “per evitar les situacions d’extrema calor o fred intens que pateixen els jugadors, a l’esport base, i els aficionats que assisteixen als partits”, i també proposava que “ja que estem a l’OK Lliga i vindran més mitjans de comunicació a cobrir els desplaçaments dels seus equips cal garantir un espai digne de treball per la premsa”.

Des d’Esquerra asseguren que una de les accions més urgents és l’ampliació i adequació dels vestidors: “no pot ser que estiguin en condicions deplorables, és imprescindible que tinguem unes instal·lacions dignes de l’OK Lliga, també perquè el club pugui créixer i ho puguem assumir”.

Finalment, el partit també demana que l’Ajuntament s’impliqui més “a l’hora de crear sinergies amb empreses de la ciutat i aconseguir més ajuts i sponsors, per dotar projectes com el del Patí Vilafranca perquè tinguin la fortalesa necessària per tirar endavant”.

Sàbat ha aprofitat per felicitar l’ascens a l’OK Lliga a l’equip vilafranquí: “l’esport és un element que cohesiona i situa la marca de la ciutat arreu on es fan competicions, i l’ascens del Patí ajuda a potenciar el concepte “Vilafranca””.

FER UN COMENTARI