Es crea la plataforma ciutadana 100xCent Vilafranca, de suport a l’alcaldable Pere Sàbat (ERC)

0
480

Es diu 100xCent Vilafranca i és una plataforma ciutadana integrada per un ventall de vilafranquins i vilafranquines prou heterogeni, amb molta implicació a la vida política, social i cultural de la ciutat, fins i tot procedències polítiques dispars, però que s’han reunit com a grup de suport a la candidatura a l’alcaldia de Pere Sàbat (ERC) perquè consideren que a Vilafranca li cal un canvi.

La plataforma es dona a conèixer avui divendres amb la publicació d’un manifest que es pot llegir a la pàgina web www.100percentvilafranca.cat i que presenta els ideals i objectius de la plataforma. L’essència és evidenciar la necessitat i la urgència d’iniciar una nova etapa política a Vilafranca, amb un lideratge nou i unes idees noves que permetin donar resposta als reptes que té la ciutat. I ho fa donant suport obert a la candidatura a l’alcaldia de Pere Sàbat (ERC).

Els impulsors de 100xCent Vilafranca són Teresa Terrades, Ahmed Benallal, Laia Bieri, Raimon Gusi, Èric Senabre, Juanita Zavaleta, Fèlix Díaz-Prieto, Mònica Ramoneda, Joan Solé Bordes, Joan Cuscó, Ramon Vilomara, Glòria Valeri, Joan Saumell, David Serrano, Quim Vázquez, Ció Jover, David Cabezas, Enric Tomàs, Jordi Llavina, Oriol Udina i Xavier Vallès.

Així mateix, aviat hi haurà un espai a la seva pàgina web en el qual tothom que ho desitgi s’hi podrà adherir. També es poden trobar al twitter @100percentVila.

Entre altres accions, 100xCent Vilafranca organitzarà periòdicament debats sobre temàtiques claus per al futur de la ciutat. Aquests debats “serviran de punt de trobada de totes les persones que vulguin aportar la seva opinió i sumar per construir, conjuntament, el pla d’acció per aquesta nova etapa”. Aquestes trobades confluiran amb un document de conclusions que vol ser l’aportació de la plataforma al debat sobre el futur de Vilafranca, en vistes a l’any 2050.

FER UN COMENTARI