La capital d’Osona, Vic, acollia el Campionat de Catalunya de Cros per Clubs amb representació nombrosos atletes de l’Esportiu Penedès.

La primera cursa de la trobada, la sub14 femení, situava a la Xènia Domènech a la segona posició del podi obtenint el primer èxit. La seva companya Júlia Suriol també finalitzava entre les millors i la seguien als punts la Maria Català i la Marta Tomàs; aconseguint la tercera plaça per equips, el bronze català.

Al sub12 masculí arribava la segona medalla amb un equip format per Albert Moreno, en cinquena posició, acompanyat de Gael Cuesta, Nil Suriol i Marcel Lacruz. Aquest grup va obtenir la segona posició per clubs.

El tercer podi va ser per les noies sub10, on les quatre noies en puntuar van finalitzar: Alba Capell primera, Júlia Irurtia segona, Valeria Navarrete cinquena i Arlet González setena. A l’equip també hi formava part l’Aitana Soldan, la Mariona Guilera i la Martina Canela. Cal destacar que l’Alba Capell, el dia abans guanyava la prova dels 2000 m marxa d’una prova RFEA a Toledo.

També cal mencionar la bona actuació de l’equip absolut masculí, amb l’Arnau Montaner, del sub 23, en quarta posició i els seus companys Lucas Alonso, Joan Sella i Jordi Fernández, aconseguint la cinquena posició per equips.