Fàtima Jiménez, d’Acció Preventiva, Premi Dona d’Empresa 2021

0
422
Foto: Twitter Neus Lloveras.

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha celebrat aquest cap de setmana la 14a trobada de Dones d’Empresa a l’espai Masia Torre del Gall de Sant Cugat Sesgarrigues. Com cada any es va premiar a una dona empresària per la seva tasca desenvolupada durant l’any. En aquesta edició el premi Dona d’Empresa va ser atorgat a Fàtima Jiménez d’Acció Preventiva per la seva labor d’acostament i informació a les empreses en valors i procediments de prevenció de salut.

L’acte va comptar amb l’assistència de la cantant i empresària catalana Nina, que va ser la convidada especial d’aquesta edició. L’artista va parlar de com n’era d’important l’acompanyament del seu equip i com aquest nou camí desconegut li havia donat l’oportunitat d’aprendre, de formar-se en una sèrie d’habilitats per tal de gestionar el seu negoci. També va fer referència a com durant la pandèmia, es va obrir un període on va patir molt per les situacions personals de l’equip, per la situació en general, per trobar-se en un moment empresarial tot just arrancat, i davant de tot plegat va concloure que volia agafar una postura positiva, amb el qual va obrir un camí de reflexió per encarar el futur i nous projectes.

El pròxim acte del col·lectiu Dones d’Empresa de la FEGP serà el congrés que s’organitzarà el proper 22 d’octubre a l’espai Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

FER UN COMENTARI