La Confraria del Cava ha decidit posposar definitivament la celebració de la dotzena edició de la Cursa Solidària País del Cava, perquè no ha trobat una data alternativa per dur-la a terme. L’activitat havia de tenir lloc el passat 28 d’octubre, però la pluja va obligar a suspendre-la. La Confraria explica que fins aquesta setmana ha estat treballant amb diverses possibilitats juntament amb els diversos ajuntaments per on passa la cursa, però la coincidència amb altres propostes ha fet impossible trobar nova data.

Tot i que la cursa no se celebrarà, l’entitat cavista donarà l’import íntegre de les inscripcions dels corredors a la Marató de TV3, tal com ha fet els últims onze anys. El taló amb els 15.009 euros que s’han recaptat provisionalment es lliurarà a la Fundació de la Marató de TV3 durant la Nit Solidària del Cava, que tindrà lloc el 23 de novembre al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Pel que fa a les persones que no van recollir el dorsal de la cursa, la motxilla de la Caixa i els vals descompte d’Ametller Origen, la Confraria informa que ho poden fer des del 12 de novembre fins al 16 de desembre a la seu d’Octagon Esedos (carrer Francesc Moragues, 1 de Sant Sadurní d’Anoia).

FER UN COMENTARI