Diumenge va cloure la 353a edició de la Fira del Gall, un esdeveniment únic a Catalunya que permet al visitant veure el procés complet del Gall del Penedès, des de la seva criança fins a la seva degustació. Durant els dos dies de la fira, han passat pel parc de Sant Julià més de 43.000 visitants, una xifra similar a la registrada l’any passat.

La major part dels visitants, un 39% del total, són del mateix municipi. Un 32% prové de la resta de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia, i un 19% de la província de Barcelona i de la capital catalana. El visitant ha puntuat l’esdeveniment amb un “Molt bé”. El més valorat han estat la reubicació de les parades d’aviram, la mostra de races autòctones catalanes, el concurs de raça de gallina penedesenca Memorial Amadeu Francesch i el certamen de millor color de closca d’ou.

Pel que fa a l’aviram, enguany s’han venut 2.100 galls i el servei gratuït d’escorxador ha registrat un 10% més de participació havent sacrificat 900 peces. La mostra gastronòmica i l’espai de vins de la DO Penedès també han tingut uns bons nivells d’assistència.

FER UN COMENTARI