Gràcies pel Memorial Pau Pérez

0
257

El Pau era un apassionat del futbol. El va descobrir de molt petit, després de provar el bàsquet, l’hoquei i el judo. “El meu esport és el futbol!”, va dir després del primer entrenament amb l’Atlètic Vilafranca, el club on va jugar gran part de la seva vida. A la Fundació Atlètic Vilafranca el Pau i el seu germà Guille van aprendre a jugar, a compartir, a treballar en equip i a estimar l’esport. La Fundació va organitzar el Memorial Pau Pérez, un torneig d’homenatge al nostre fill i germà, que va tenir lloc l’11 i 12 de juny per als equips masculins, i el 18 i 19 de juny per als femenins.

El memorial va ser una festa del futbol base i un record preciós per al Pau que ens va fer emocionar i ens va reconfortar enormement. Per això volem agrair de tot cor la feina ingent que ha fet la Fundació per organitzar-lo amb tota la cura i l’estima del món, treballant durant mesos per reunir desenes d’equips de totes les categories i divisions de futbol base d’arreu. Volem donar les gràcies també a tots els clubs, jugadors, jugadores i famílies que van prendre-hi part, a més de tots els companys que al llarg dels anys van compartir equip amb el Pau i que van reunir-se anys després per jugar un partit que, n’estem segurs, el Pau va poder seguir i gaudir. Un agraïment molt especial als que vau venir de lluny per ser-hi, com el Marc Roca, l’Àlex Moreno, el Rai Marchán o l’Èric Via. Va ser un goig trobar-vos de nou a tots, veure com heu crescut i l’amor amb què recordeu el nostre fill.

Hem viscut els quatre dies de torneig amb l’emoció a flor de pell, amb molta enyorança i alhora amb molta gratitud i satisfacció de veure com la companyonia, la solidaritat, l’esforç, l’amistat, la responsabilitat i el compromís eren presents en tots els partits. Per valors com aquests el nostre fill estimava tant el futbol. Moltes gràcies a la Fundació, a la Regidoria d’Esports de Vilafranca i a totes les persones i entitats que han col·laborat per fer possible el Memorial Pau Pérez.

Conchita, José Mari i Guille

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI